Beste Slowcooker van 2021

Beste Slowcooker van 2021

De slowcooker wordt steeds bekender en vaker gebruikt in het Nederlandse huishoudens. Deze voedingstrend komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten (wordt in de VS ook wel Crock-Pot genoemd) maar is komen overwaaien naar Nederland. Dit komt doordat de slowcooker een handig apparaat is voor in de keuken die vele voordelen met zich kan meebrengen.

De slowcooker zorgt voor om etenswaren eenvoudig te bereiden en dit ook nog eens op een gezonde manier. De slowcooker zorgt ervoor dat je eten langzaam gaart maar dan ook echt langzaam denk aan 4 tot wel 8 uur. In de uren dat het gaart kan jij andere dingen doen bijvoorbeeld naar je werk gaan tot dat je in avond thuis komt, de slowcooker kun je namelijk met een gerust hart laten staan. Je hoeft niet bang te zijn dat er iets zal aanbranden, het eten hoeft om te draaien of zelfs te roeren. Je kunt bij de slowcooker gemakkelijk alle ingrediënten in de slowcooker leggen en het apparaat doet verder al het werk. De slowcooker kookt eigenlijk met het vocht dat uit je gerechten komt hierdoor heb je ook geen extra olie nodig waardoor het ook veel gezonder is en doordat je het eten op een lage temperatuur gaart blijven de vitamines van de ingrediënten behouden. Ook gebruikt het vergeleken met een oven veel minder stroom waardoor het ook nog eens een zuinige manier van koken is. 

Top 10 Beste Slowcookers

De slowcookers is nog relatief nieuw in het Nederlandse huishoudens maar er zijn al veel slowcookers op de markt van verschillende merken. Het kan daarom lastig zijn om vast te stellen welk slowcooker het beste bij u past. Om uw keuze te vergemakkelijken helpen wij u door een top 10 samengestelde slowcookers van 2021 op een rijtje te zetten. Per slowcooker vertellen wij u over de voor-/nadelen en over de specificaties van de slowcooker, zodat u gemakkelijk kunt zien welk slowcooker het beste in uw keuken past.

# Preview Product specificaties Rating  
1

Crock Pot CR027X

Crock Pot CR027X - Slowcooker

Inhoud: 6 liter
Timer: Ja
Startuitstel: Nee 
Fornuis geschikt: Ja
Vaatwasbestendig: Nee
4.7 Bekijk prijzen op Bol.com
2

Crock Pot CR507

Crock-Pot CR507 - Slowcooker

Inhoud: 4,7 liter
Timer: Ja
Startuitstel: Nee
Fornuis geschikt: Nee
Vaatwasbestendig: Ja
4.7 Bekijk prijzen op Bol.com
3

Crock Pot CR605

Crock Pot CR605 - Slowcooker

Inhoud: 5,7 liter
Timer: Ja
Startuitstel: Nee
Fornuis geschikt: Nee
Vaatwasbestendig: Ja
4.7 Bekijk prijzen op Bol.com
4

Russel Hobbs MaxiCook 22750-56

Russell Hobbs MaxiCook Searing 22750-56 - Slowcooker

Inhoud: 6 liter
Timer: Ja
Startuitstel: Ja 
Fornuis geschikt: Ja
Vaatwasbestendig: Nee
4.9 Bekijk prijzen op Bol.com
5

Instant Pot 6L Duo multicooker snelkookpan

Instant Pot 6L Duo multicooker snelkookpan

Inhoud: 5,7 liter
Timer: Ja
Startuitstel: Ja
Fornuis geschikt: Nee
Vaatwasbestendig: Nee
4.5 Bekijk prijzen op Bol.com
6

Tristar VS-3915

Tristar VS-3915 - Slowcooker

Inhoud: 3,5 liter
Timer: Nee
Startuitstel: Nee 
Fornuis geschikt: Nee
Vaatwasbestendig: Nee
4.7 Bekijk prijzen op Bol.com
7

Russel Hobbs 25630-56 Sous vide

Russell Hobbs 25630-56 Sous vide - Slowcooker

Inhoud: 6,5 liter
Timer: Ja
Startuitstel: Ja 
Fornuis geschikt: Nee
Vaatwasbestendig: Ja
4.5 Bekijk prijzen op Bol.com
8

MOA SC65D

MOA Digitale Slowcooker 6,5 liter - RVS - BPA vrij - SC65D

Inhoud: 6,5 liter
Timer: Ja
Startuitstel: Nee
Fornuis geschikt: Nee
Vaatwasbestendig: Ja 
4.6 Bekijk prijzen op Bol.com
9

Crock Pot Express-Pot CR051

Crock Pot Express-Pot CR051 - Slowcooker

Inhoud: 5,7 liter
Timer: Ja 
Startuitstel: Ja 
Fornuis geschikt: Nee
Vaatwasbestendig: Nee
4.8 Bekijk prijzen op Bol.com
10

Russel Hobbs 24180-56 Chalkboard

Russell Hobbs 24180-56 - Slowcooker - Chalkboard

Inhoud: 3,5 liter
Timer: Nee
Startuitstel: Nee 
Fornuis geschikt: Ja
Vaatwasbestendig: Nee
4.6 Bekijk prijzen op Bol.com

1. Crock Pot CR027X

De slowcooker Crock Pot CR027X is een van de beste slowcookers van dit moment op de markt. Naast zijn hoge kwaliteit ziet deze slowcooker er ook nog eens goed afgewerkt uit. Met een inhoud van 6 liter is deze slowcooker geschikt voor gerechten voor zo’n 6 à 8 personen. De Crock Pot CR027X heeft 3 verschillende standen: Low, High en Keep warm deze is met de linker knop in te stellen. Met de rechter knop kun je digitaal de temperatuur en tijd instellen. Als de ingestelde tijd op de timer verlopen is zal de slowcooker automatisch overgaan op de Keep warm functie. De Crock Pot CR027X zorgt voor een langzame garing, waardoor er veel smaak en voedingsstoffen behouden gaat worden. De Crock Pot wordt niet warmer dan 96 graden. Hierdoor wordt het eten op een langzame manier gaar en kan het nooit boven het kookpunt komen waardoor het eten zou kunnen verbranden. 

De Crock Pot CR027X heeft een handige uitneembare binnenpan die voorzien is van een DuraCeramic anti-aanbaklaag (hierdoor ultra-glad en makkelijk schoon te maken) en ook nog krasbestendige is. Ook is deze slowcooker ideaal wanneer je toch nog even snel het vlees wilt laten dichtschroeien, omdat je de binnenpan op het gasfornuis of inductie kan gebruiken. Verder is de binnenpan geschikt om in de koelkast of vriezer te plaatsen als je bijvoorbeeld te veel gekookt hebt. Wil je vervolgens de volgende dag je eten opwarmen dan kan je de binnenpan ook nog eens via de oven opwarmen. Dit scheelt bovendien allemaal weer extra pannen die je weer later moet schoonmaken. 

De Crock Pot CR027X heeft een gewicht van 4 kg met de volgende afmetingen: 22 x 37 x 39 cm (l x b x h). Om de levensduur te verlengen wordt er aangeraden om de binnenpan te reinigen met de hand en de deksel kan je laten wassen door de vaatwasser. 

Pluspunten

 • Binnenpan geschikt voor gasfornuis, inductie, vriezer, koelkast en de oven
 • Heeft verschillende standen
 • Heeft een grote inhoud van 6 liter (geschikt voor 6 à 8 personen)
 • Goede kwaliteit, duurzaam
 • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

 • Prijs aan de hoge kant
 • Heeft geen startuitstel functie
 • Niet alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig

2. Crock Pot CR507

De Crock Pot CR507 heeft door zijn gepolijste zwarte afwerking een klassieke uitstraling van een ouderwetse pan en met zijn one-touch knoppen is die ook nog eens makkelijk te gebruiken. Met een inhoud van 4,7 liter is deze slowcooker geschikt voor gerechten voor zo’n 4 à 5 personen. De Crock Pot CR507 heeft 3 verschillende standen: High, Low en Keep Warm. De Keep Warm stand wordt automatisch geactiveerd wanneer de ingestelde timer is verlopen. De Keep Warm stand kan vervolgens 7 uur lang aan blijven en houdt de timer ook bij hoe lang de slowcooker al in zijn Keep Warm stand staat. De tijd van de timer kun je zelf instellen van 30 minuten tot wel 20 uur lang langzaam laten garen. 

De Crock Pot CR507 heeft een keramische uitneembare binnenpan. De voordelen van een keramische pan is dat het de warmte goed kan vasthouden (bijvoorbeeld aan tafel) en dat je niet bang hoeft te zijn tijdens het schoonmaken dat je de anti-aanbaklaag zal gaan beschadigen. De nadelen zijn dat het lastiger schoon te maken is dan een anti-aanbakpan en dat de keramische binnenpan zwaarder kan zijn om het naar de tafel te dragen. De binnenpan is vervolgens ook geschikt voor de oven en de magnetron. Verder is zowel de binnenpan als de glazen deksel beide geschikt voor de vaatwasser. 

De Crock Pot CR507 heeft een gewicht van 4 kg met de volgende afmetingen: 30 x 30 x 25 cm ( l x b x h). Verder zit er een snoer bij van 1 meter lang die ook afneembaar is en heeft de Crock Pot CR507 rubberen pootjes, zodat die stevig op de werkblad staat.

Pluspunten

 • Deksel en binnenpan zijn vaatwasserbestendig
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Duurzaam
 • Timer in te stellen van 30 minuten tot 20 uur

Minpunten

 • Geen startuitstel functie
 • Niet geschikt voor op het gasfornuis of inductie
 • Heeft geen opbergruimte voor het snoer

3. Crock Pot CR605

De Crock Pot CR605 heeft een mooie uitstraling. Met zijn 5,7 liter is deze slowcooker ideaal voor gerechten voor zo’n 5 à 7 personen. De Crock Pot CR605 heeft 3 verschillende standen: High, Low en Keep Warm. Deze slowcooker heeft ten opzichten van de andere slowcookers een ovale binnenpan, de voordeel hiervan is dat je makkelijk grote stukken vlees, vis, groente of een hele kip kan garen. 

De Crock Pot CR605 heeft een keramische binnenpan die uitneembaar is. keramische pannen brengen de volgende voordelen met zich mee dat het de warmte goed kan vasthouden en dat je niet bang hoeft te zijn tijdens het schoonmaken dat je de anti-aanbaklaag zal gaan beschadigen. De nadelen zijn dat het lastiger schoon te maken is dan een anti-aanbakpan en de keramische binnenpan zwaarder zijn bijvoorbeeld bij het dragen naar de eettafel. Verder is de binnenpan geschikt voor zowel de oven, koelkast en de magnetron. Na gebruik is het schoonmaken van de deksel en de binnenpan heel gemakkelijk, omdat deze vaatwasserbestendig zijn. 

De Crock Pot CR605 heeft een gewicht van 6 kg met de volgende afmetingen: 39 x 30 x 28 cm (l x b x h). Verder zit er een snoer bij van 80 cm die ook afneembaar is en beschikt het over een digitale timer.

Pluspunten

 • Een grote inhoud van 5,7 liter
 • Binnenpan en deksel zijn vaatwasserbestendig
 • Uitneembare keramische binnenpan en serveerbaar

Minpunten

 • Heeft geen geïsoleerde handvaten en de buitenkant kan warm worden
 • Geen startuitstel functie
 • Is redelijk zwaar met zijn 6 kg

4. Russel Hobbs MaxiCook 22750-56

De Russel Hobbs MaxiCook is een mooie en goede slowcooker voor zijn prijs. Met een inhoud van 6 liter kan deze slowcooker gerechten voorbereiden voor zo’n 6 à 8 personen. De MaxiCook heeft 3 verschillende standen: Hoog (55-90℃), laag (50-80℃) en warmhoudfunctie (50-60℃). De MaxiCook is voorzien van een timer. De warmhoudfunctie wordt automatisch ingeschakeld wanneer de ingestelde timer is verlopen. De warmhoudfunctie kan vervolgens 10 uur lang aanblijven en na die 10 uur gaat het automatisch naar zijn standby functie. Je kan de kooktijd instellen op het digitale display en/- of zelfs een vertragingstimer op zetten, hierdoor kan je zelf kiezen wanneer de gewenste tijdstip begint van het koken. 

De Russel Hobbs MaxiCook 22750-56 heeft een uitneembare ovale aluminium pan die voorzien is van een antiaanbaklaag. De slowcooker is ook geschikt voor het aanbraden van vlees, omdat je de binnenpan op gasfornuis kan gaan gebruiken. Na het aanbraden van het vlees kun je hem vervolgens gewoon weer terug plaatsen in de slowcooker om het verder te garen. Verder is de MaxiCook voorzien van een glazen deksel, zodat je er gemakkelijk door heen kunt kijken hoe jouw eten er voor staat en heeft het antislip-pootjes om stevig op de werkblad te staan. Na gebruik kun je de slowcooker gemakkelijk met de hand wassen, omdat het van aluminium gemaakt is (licht van materiaal).

De Russel Hobbs MaxiCook 22750-56 heeft een gewicht van 3,1 kg met de volgende afmetingen: 23,5 x 32,3 x 32,5 cm (l x b x h). Verder zit er een snoer bij van 93 centimeter en heeft het een opbergvak voor de snoer.

Pluspunten

 • Grote inhoud van wel 6 liter
 • Beschikt over een startuitstel functie  
 • Binnenpan is geschikt voor een gasfornuis voor aanbraden van vlees
 • Digitale timer
 • Goede Prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

 • Niet vaatwasmachine bestendig
 • Vrij grote slowcooker kan dus veel ruimte in beslag nemen
 • Niet geschikt voor inductie

5. Instant Pot 6L Duo multicooker snelkookpan

De Instant Pot Duo is een van de beste multicookers. Deze handige 7-in-1 cooker wordt in 3 verschillende maten geleverd: 3 Liter, 6 Liter en de 8 Liter waarvan de 6L variant de meest populaire is. De Instant Pot 6L heeft een inhoud van 5,7 liter wat voldoende zal zijn voor 5 à 7 personen. De slowcooker functie heeft verder 2 verschillende standen, Low en High. Het is een 7-in-1 cooker, omdat het 7 apparaten vervangt denk hierbij aan: stomer, slowcooker, rijstkoker, snelkookpan, sauteerpan, voedselwarmer en yoghurtmaker. Verder vervangt deze multicooker niet alleen 7 apparaten maar laat het de kookproces ook versnellen met 2 to 6 keer en bespaart het energie tot wel 70% in vergelijking met de traditionele kookmethodes. 

De Instant Pot Duo wordt standaard geleverd met 13 verschillende Smart-programma’s die met één druk op de knop te activeren zijn: Bonen/Chili, Soep/Bouillon, Vlees/Stoofpot, Sauteren, Gevogelte, Rijst, Meergranen, Stoom, Slow Cook, Warmhouden, Manual, Yoghurt en Pressure Cook. De Instant Pot Duo zorgt telkens voor consistente resultaten in jouw maaltijden. Dit komt doordat het gebruik maakt van de nieuwste technologie van de derde generatie met een geavanceerde microprocessor. Deze zorgt ervoor dat de druk en temperatuur bewaakt wordt, houdt de tijd bij en past zelfs automatisch de intensiteit en de duur van de verwarming aan. 

De Instant Pot Duo is een stevig en een veilige multicooker het apparaat beschermt je met 10 bewezen veiligheidsmechanismen en gepatenteerde technologieën. Het geeft verder geen warmte af, geen geur en de afgesloten kookkamer maakt geen geluid. De binnenpan is verder voorzien van een duurzame 3-laags roestvrijstaal.

De Instant Pot 6L Duo heeft een gewicht van 5,4 kg met de volgende afmetingen: 34 x 31 x 31,7 cm (l x b x h). Verder is de snoer 1 meter lang en worden de volgende accessoires meegeleverd, stoomrek met handvaten, soeplepel, maatbeker en een opscheplepel.

Pluspunten

 • Het is een 7-in-1 apparaat
 • Heeft een startuitstel functie
 • Beschikt over 13 verschillende Smart-Programma’s
 • Inhoud van 5,7 liter
 • Een stevig en een veilige slowcooker

Minpunten

 • Een van de duurdere slowcookers in onze lijst 

6. Tristar VS-3915

De Tristar VS-3915 is een geweldige slowcooker om heerlijke maaltijden te kunnen serveren voor groepen van 2 tot 4 personen. Het is een simpele slowcooker met weinig functie maar het doet goed zijn werk als een slowcooker. Met een inhoud van 3,5 liter is het een van de kleinere modellen maar ook de goedkoopste uit onze lijst. Het heeft 3 standen, Low, High en een warmhoudstand, waarmee je gerechten 10 uur lang kan laten sudderen of juist binnen 3 uur een stoofschotel kan laten opdienen. 

De Tristar VS39-15 heeft een binnenpan die keramisch, uitneembaar is om bijvoorbeeld je eten aan tafel te kunnen serveren en om gemakkelijk te kunnen afspoelen. De behuizing is van roestvrijstaal gemaakt die gemakkelijk schoon te maken is met een lichte vochtige doekje. Verder is de Tristar voorzien van antislipvoetjes en is het van hoge kwaliteit metaal gemaakt. 

De Tristar VS-3915 heeft een gewicht 3,9 kg met de volgende afmetingen: 35,5 x 26,3 x 23,9 cm (l x b x h).

Pluspunten

 • Goedkoopste uit onze lijst
 • Hoge kwaliteit 
 • Laag in stroomverbruik
 • Veilig door de oververhittingsbeveiliging en de antislipvoetjes

Minpunten

 • Heeft geen ingebouwde timer, dus zelf de tijd bijhouden
 • Kleine inhoud van 3,5 liter
 • Niet geschikt voor, vaatwasmachine, gasfornuis of inductie
 •  

7. Russel Hobbs 25630-56 Sous vide

De Russel Hobbs Sous vide is de ideale slowcooker voor mensen die houden van vlees of vis. De Russel Hobbs is ook te gebruiken als een sous vide waardoor je op de graden Celsius nauwkeurig kunt gaan koken. Met een inhoud van 6,5 liter is deze slowcooker geschikt voor 7 à 9 personen. De Russel Hobbs 25630-56 Sous vide is te bedienen door een kleine bedieningspaneel waarmee je de temperatuur, andere specifieke voedselopties en kooktijden kan bepalen. 

De Russel Hobbs 25630-56 is een slowcooker en Sous Vide in één. Je kan het gebruiken als een standaard slowcooker om klassieke slowcook recepten mee voor te bereiden van kipcurry’s tot stoofvlees. Maar je kan het ook gebruiken om Sous vide te koken. Dit is het garen van ingrediënten zoals vis of vlees door ze in een zakje (zit er niet bij het zakje dit moet je apart bij kopen) in heet water te hangen. Door deze methode blijft je vlees of vis heerlijk mals, omdat er geen vocht hierbij wordt verloren. Deze slowcooker heeft een geïntrigeerde thermometer, wat de warmte van de binnenpan reguleert, zodat jij altijd het perfecte temperatuur haalt. Ook geeft het digitale display aan hoe lang het vlees al aan het verwarmen is. De temperatuursonde (geïntrigeerde thermometer) is een geweldige toevoeging die niet bij alle andere slowcookers te vinden zijn.

De Russel Hobbs 25630-56 Sous vide heeft een gewicht van 6,9 kg met de volgende afmetingen: 46 x 29 x 28 cm (l x b x h). De binnenpan is een uitneembare pan die van keramiek gemaakt is en heeft een glazen deksel die ook nog vergrendelbaar is. Beide onderdelen zijn ook vaatwasserbestendig. Verder zit er een Sous-viderek bij en zijn de handgrepen Cool touch.

Pluspunten

 • Grote inhoud van wel 6,5 liter
 • Vaatwasserbestendig, deksel en binnenpan
 • Geïntegreerde thermometer
 • Beschikt over een Sous vide functie
 • Heeft een timer en een startuitstel functie

Minpunten

 • Het is een grote apparaat (kan lastig zijn om het op te bergen)
 • Het is met zijn 6,9 kg een zware slowcooker

8. MOA SC65D

De MOA SC65D is een aantrekkelijke slowcooker die geschikt is voor grote gezinnen of zelfs feestjes door zijn ruime inhoud van wel 6,5 liter. Hierdoor kan je gemakkelijk gerechten maken voor zo’n 7 à 9 personen voor ook nog eens een mooie lage prijs. Deze slowcooker heeft 3 verschillende standen, Low, High en de warmhoudfunctie. 

De MOA SC65D heeft een professionele uitstraling. Dit komt door de combinatie van RVS, glazen deksel en een binnenpan die van aluminium gemaakt is. De binnenpan is erg licht doordat het van aluminium gemaakt is en kan hierdoor net als de glazen deksel door de vaatwasser reinigen. 

De MOA SC65D is verder voorzien van een timer. Hiermee kun je eenvoudig instellen wanneer de slowcooker moet beginnen met het koken en via het digitale display is snel en eenvoudig alle instellingen te zien. Verder is het ook onmogelijk om bij de MOA slowcooker je eten te laten aanbakken dit komt doordat deze slowcooker voorzien is van een droogkookbeveiliging. 

De MOA SC65D heeft een gewicht van 3,4 kg met de volgende afmetingen: 37 x 24 x 29 cm (l x b x h). 

Pluspunten

 • Grote inhoud van 6,5 liter
 • Vaatwasserbestendig, deksel en binnenpan
 • droogkookbeveiliging 
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

 • Binnenpan niet geschikt voor het fornuis
 • Het is een grote apparaat, kan veel plek in beslag nemen. 

9. Crock Pot Express-Pot CR051

De Crock Pot Express-Pot CR051 is een multicooker net als de Instant Pot Duo. De Crock Pot Express-Pot maakt het slowcooken nog makkelijker en sneller. Het kan ook gebruikt worden als een snelkookpan, hierdoor kan het gerechten die normaal uren lang moet sudderen binnen mum van tijd klaar zijn door gebruik te maken van de luchtdruk. Met een inhoud van 5,7 liter is deze binnenpan goed voor 5 à 7 personen geschikt. Met deze Express-Pot kan je op 4 verschillende manieren koken, hogedruk, slowcooking, stomen en zelfs aanbraden. 

De Crock Pot Express-Pot 12 verschillende snelkookfuncties: Meat/Stew, Beans/Chili, Rice/Risotto, Yoghurt, Slow Cook, Poultry, Dessert, Soup, Manual, Steam, Brown/Saute en Keep Warm. Zo kan je bijvoorbeeld heerlijke Italiaanse risotto in 20 minuten opdienen, een hele kip kan binnen een half uur op tafel staan en vallen de spareribs vlees in 20 minuten van het bot af. Natuurlijk naast al deze snelkookfuncties kun je ook de standaard slowcook-functie gebruiken waarbij je zelf kan bepalen hoe lang de Express-Pot kookt. Ook heeft het een sauteerfunctie om je vlees een knapperige korstje te geven. Heb je liever vis of groente die gestoomd zijn ook dit is geen enkel probleem voor de Express-Pot met zijn stoom-functie.

De Crock Pot Express-Pot CR051 heeft een gewicht van 6,9 kg met de volgende afmetingen: 34 x 34 x 37,8 cm (l x b x h). Verder heeft het een snoer lengte van 1 meter lang en is het voorzien van een droogkookbeveiliging, heeft het een anti-aanbaklaag en zitten er de volgende accessoires bij,  roerlepel, receptenboek en een gaarinzetstuk.

Pluspunten

 • Heeft 4 gaarmethoden: Slowcooking, stomen, aanbraden en hogedruk
 • Beschikt over 8 voorgeprogrammeerde snelkookfuncties
 • Heeft een startuitstel functie
 • Inhoud van 5,7 liter

Minpunten

 • Niet vaatwasmachine bestendig
 • Neemt veel plek in, als je een kleine keuken hebt
 • Prijs aan de hogere kant vergeleken met alleen een slowcooker, maar voor een multicooker een goede verhouding

10. Russel Hobbs 24180-56 Chalkboard

De Russel Hobbs 24180-56 Chalkboard is een bijzondere maar toch een simpele slowcooker. Met een inhoud van 3,5 liter is deze slowcooker geschikt voor gerechten voor 4 personen. Het enige wat deze slowcooker als functie heeft zijn dan 3 warmtestanden, Low, High en de warmhoudfunctie. 

Wat de Russel Hobbs 24180-56 zo bijzonder maakt is de matzwarte afwerking. Deze kun je namelijk helemaal vol krijten (inclusief 2 krijtjes) met bijvoorbeeld berichten, zoals wat voor eten in de pan zit, een berichtje voor degene die het later eet of gewoon een leuke lieve berichtje achterlaten en aangeven wanneer de maaltijd klaar zal zijn. 

Verder is de uitneembare binnenpan gemaakt van keramiek en kan je hem ook gebruiken voor het aanbraden van vlees, doordat deze geschikt is voor op de gasfornuis en/- of elektrische fornuis. Voor de veiligheid zit er vervolgens ook antislip pootjes erop.

De Russel Hobbs 24180-56 Chalkboard heeft een gewicht van 3,1 kg met de volgende afmetingen: 22 x 22 x 23 cm (l x b x h). Met een snoerlengte van 60 centimeter. 

Pluspunten

 • Op de buiten kunnen krijten (creativiteit met de chalkboard)
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Mogelijkheid om de binnenpan te gebruiken op jouw gasfornuis of elektrische kookplaat

Minpunten

 • Heeft geen timer, deze moet je zelf bijhouden 
 • Niet te gebruiken op de inductie en zijn niet vaatwasmachine bestendig